Pom Poko

Bandet Pom Poko

Pom Poko har på kort tid akselerert gjennom musikkbransjens space-time continuum, og har på kun ett år som band spilt stappfulle konserter på blant annet Roskildefestivalen, Trondheim Calling, by:Larm, The Great Escape, Øyafestivalen, Pstereofestivalen, Slottsfjell m.m., samtidig som bandet allerede har gjort sine første konserter i det store utland til stor jubel både blant publikum og musikkpresse.

Pom Poko får strålende kritikker verden rundt

De gode omtalene har haglet inn fra blant annet NME, DYI, BBC1, The Line of Best Fit, The Independent, Clash, London in Stereo, Vevo, Radio Eins og mange flere, og det etter bare tre singelslipp.

Pure Norwegian Punky Sweetness

Pom Poko er lyden av en fest med din nabo Totoro, en heftig diskusjon med et arsenal av Kodamas og Susuwataris, og en alvorlig mengde med imaginær konfetti. En punk-attitude blandes med hele pophistorien, og lager en eksplosiv pakke ofte sammenligna med Duchess Says, Deerhoof og Le Tigre.

Intense groover, spretne gitarer og låter du ikke hadde forventet å få på hjernen, gjør Pom Poko til en intens og uforutsigbar liveopplevelse du sent vil glemme.

Pom Poko til Sundfestivalen

Gå for all del ikke glipp av denne konserten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *