Listen to Girl

Listen to Girl er en unik alternativ popduo fra Oslo bestående av Christian Winther og Ina Sagstuen. Bandet er for anledningen utvidet til en kvartett, så dette er noe å glede seg til.

Debutplata «Sea And Dirt» kom i 2016 (SusannaSonata/Vilje) til glitrende kritikker fra norsk og internasjonal presse. Stemmene til Ina og Christian smeltes ofte sammen i unisone linjer over akustisk gitar og minimal elektronikk.

Til Sundfestivalen har bandet fått med seg Andreas Winther (Megalodon Collective) på trommer og Magnus Nergaard (Monkey Plot) på bass.

Christian og Ina er også kjent fra andre fremadstormende musikalske prosjekter som Monkey Plot, Propan, Skadedyr og Ich Bin N!ntendo.

 

 

«Musikk som resonerer med noe på innsiden. Catchy og unikt, det er en kunst å skrive slike låter» – Susanna Wallumrød 

Musikkpressen elsker Listen to Girl

«Det er stemmene som er magiske: Duoen synger ofte sammen, og stemmene er på et vis like, alt kunne vært sunget av ham og henne, og de glir inn i hverandre på helt unike måter. – Marius Lien, Morgenbladet

Det er blitt gjort før. Det er likevel noe eget med den norske duoen Girl. (…) Låtene er noen gang ornamentert med perkusjon eller synth, men bare så vidt, og det er det ofte intense gitarspillet, stemmene og det oppvakte låtskrivingen som bærer denne sounden.» – Audun Vinger, Dagens Næringsliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *